Castellano /   Català /   English /   Euskera /   Francais /   Galego /  
Síguenos: Consulta: Blog

PENTAGRAMA II LLENGUATGE MUSICAL GRAU MITJÀ - Librería Bibliotecas Públicas

Buscar
Búsqueda avanzada
PENTAGRAMA II LLENGUATGE MUSICAL GRAU MITJÀ
Título:
PENTAGRAMA II LLENGUATGE MUSICAL GRAU MITJÀ. GRAU MITJÀ 2
Subtítulo:
Autor:
CUSTODIO DE ALBA, JOSEP
Más información
Editorial:
EDITORIAL DE MÚSICA BOILEAU, S.L.
Año de edición:
7896
Materia
Obras de referencia
ISBN:
978-84-8020-210-7
Páginas:
160
Encuadernación:
Otros
Idioma:
Castellano
Disponibilidad:
Bajo Pedido (Consultar)
24,33 € Comprar

Sinopsis

Segon dels quatre volums que componen el Grau Mitjà de Llenguatge Musical, que segueix la línia dels anteriors pel que fa a amenitat i rigor.
Deixebles i professors trobaran en aquest volum els continguts corresponents al primer curs de Grau Mitjà de forma ordenada, progressiva i pràctica. Els conceptes teòrics s'han ampliat d'acord amb les exigències del currículum sense perdre per això concisió i claredat. S'ha donat especial importància a la inclusió de repertori a l'apartat d?entonació i la pràctica dels diferents timbres en els dictats que s'inclouen i que, juntament amb les audicions, estan gravats al CD que acompanya el llibre.

Els acompanyaments corresponents a les lliçons de solfeig, així com el solucionari es troben en un llibre que es ven per separat.
Cada unitat està estructurada en 9 apartats, visualment diferenciats amb la icona corresponent:
LECTURA: El formen diversos exercicis destinats a treballar la lectura de notes i de ritmes, fent especial incidència en la polirítmia i la lectura polifònica.
ENTONACIÓ: Format per quatre exercicis d'entonació, un transport i dos lliçons de solfeig. Aquest apartat està destinat a treballar especialment l'oïda relatiu i el sentit tonal.
REPERTORI: Recull material divers, tant pel que fa al gènere (vocal i instrumental) com a l'època (del Renaixement al segle XX) i al grau de dificultat.
TEORIA: Conceptes que serveixen de suport a la resta dels apartats i que amplien molts dels continguts que ja apareixien en el nivell elemental.
HARMONIA: S'utilitza l'ensenyament tradicional de l'harmonia per a introduir la comprensió dels processos cadencials de la frase harmònica, així com els elements melòdics i contrapuntístics.
ANÀLISI: Es treballa bàsicament l'aspecte formal de la composició, amb fragments extrets del període corresponent al Classicisme musical.
CREATIVITAT: Es proporcionen recursos per a la creació de melodies, la seva corresponent harmonització i el desenvolupament de dissenys d'acompanyament.
HISTÒRIA I AUDICIÓ: Es centren en l'estudi de les característiques estilístiques i formals dels diferents períodes de la Història de la Música, emmarcats en el seu context històric.
DICTAT: Deu exercicis de dictat per unitat que treballen aspectes com ara escales, intervals i acords, el reconeixement rítmic, melòdic i harmònic. S'inclouen en el CD, presentats amb diferents timbres instrumentals.

Cesta de compra

0 Artículos 0,00 €
Feder Galicia 2014-2020 Buzón de sugerencias Base de datos de películas Base de datos de libros Recomendamos ¿Cómo se compra? Recomendamos Banner1 Banner2